O nama

Dezinsekcija na pojavu krpelja od pasa i mačaka u stanovima,kućama,dvorištima,zgradama,lokalima kao i ustanovama u naseljenim i ruralnim područjima grada Beograd,grada Novog Sada,Vojvodine i ostalih mesta u Srbiji.Edukovano sertifikovano starije radno osoblje sa preko 12+ godina radnog iskustva u regulaciji svih forma opasnih krpelja i regulaciji i preventivi lajmske bolesti nakon ujeda krpelja.
Dezinsekcija i regulacija svih vrsta krpelja u životnom i spoljašnjem prostoru u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji sa biorazgradivim sertifikovanim preparatima produženog dejstva i 100% učinkom od strane starijih sertifikovanih inženjera,biologa i ddd tehnologa.Efikasna zaštita od krpelja i lajmske bolesti nakon tretmana u stanovima,kućama,lokalima,zgradama,podrumima,ulazima zgrada,ustanovama,školama,placevima,šumama,dvorištima.Proverite zašto nam je 5000+klijenata do sada poklonilo bezrezervno i maksimalno poverenje.11+ godina odgovornog i predanog rada od strane starijih edukovanih sertifikovanih ddd tehnologa i sanitarnih inženjera.

O nama

Sajt Krpelji.com namenjen prezentaciji naših usluga sertifikovane regulacije,dezinsekcija i dezinfekcije na pojavu krpelja u travi-dvorištu,placu-šumama kao i u stanovima,kućama i lokalima i zgradama u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala Krpelji.com 064-101-76-87   Dezinsekcija i regulacija svih vrsta krpelja u životnom i spoljašnjem prostoru u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini… Pročitaj više »O nama